duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Asociația de Dezvoltare Durabilă, debut de succes

Asociația de Dezvoltare Durabilă, debut de succes

de Andreea Bălan
ADD

Succes pe linie pentru Asociația de Dezvoltare Durabilă Constanța.

În timp record, echipa condusă de Ana Maria Vătămanu a reușit să depună spre finanțare din Programul Național Anghel Saligny opt proiecte care vizează modernizarea a 100 de kilometri de drum județean, proiecte în valoare de 400 de milioane lei.

Asociația a fost dată de altfel și exemplu de bune practici și organizare de către coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă a României, Laszlo Borbely, prezent recent la Constanța. Despre planurile ambițioase pe care Asociația le are pentru 2022 ne-a vorbit chiar președintele ADD, într-o declarație în exclusivitate pentru DOTTO TV.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult