vineri, 19 aprilie, 2024
Home DOTTO News Ateliere de creație la Târgul de Crăciun

Ateliere de creație la Târgul de Crăciun

de Redacția Dotto
Târgul

De astăzi, în Târgul de Crăciun din Parcul Arheologic sunt deschise și ateliere de creație cu tema “Iarna-anotimp de poveste”.

Micii vizitatori vor învăța cum se desenează cu ajutorul cifrelor, literelor sau conturului mâinii obiecte din domenii diverse și se vor distra confecționând decorațiuni din hârtie, statuete din lut sau figurine din fetru, specifice sărbătorilor de iarnă. Scopul atelierelor este de a stimula imaginația și creativitatea copiilor, prin însușirea unor deprinderi creative și antrenarea concentrării și atenției.

Atelierele se adresează copiilor cu vârsta de până în 12 ani și vor fi deschise între orele 12:00-18:0, până pe 9 ianuarie. Accesul la ateliere este gratuit.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult