Atenție cui deschideți ușa

Mare atenție cui deschideți ușa, pentru că inventivitatea escrocilor nu cunoaște limite! În ultimele zile, o serie de indivizi care s-au recomandat a fi de la Primăria Municipiului Constanța, fără a prezenta niciun document de identitate, au abordat mai mulți constănțeni sub pretextul completării dosarului pentru acordarea tichetelor sociale, le-au solicitat documentele de identitate și au încercat să pătrundă în case.

În ultimele zile, mai multe persoane s-au recomandat a fi angajate la Primăria Municipiului Constanța și au abordat localnicii cu pretextul de a completă acte oficiale și le-au cerut documentele de identitate. Primăria face precizări că NU are nicio legatură cu aceste acțiuni, NU le încurajează și se disociază total de ele. Le recomandă constănțenilor să nu permită accesul în locuinţă celor care vin să prezinte diverse „promoţii”, în scop caritabil sau pentru sondaje de opinie.

Dacă sună la uşă persoane ce pretind că reprezintă instituţii care oferă servicii publice, nu le lăsaţi să intre în casă decât după verificarea documentelor de identitate, respectiv ale celor de serviciu.Nu oferiţi informaţii necunoscuţilor despre bunurile pe care le deţineţi sau despre vecini, nici măcar celor care susţin că sunt reprezentanţii unor instituţii, dar nu pot face această dovadă. În cazul în care vă confruntaţi cu asemenea situaţii, adresaţi-vă de urgenţă celei mai apropiate secții de poliţie sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Lipsă apă în localitățile Cumpăna și Techirghiol ca urmare a unei căderi totale de tensiune!

Astăzi – 20 decembrie 2021, în jurul orei 07.54, Complexul de Pompare Înmagazinare Co…