duminică, 14 aprilie, 2024
Home Uncategorized Atenție, lipsă apă în loc. Poarta Albă, Nazarcea, Murfatlar și Galeșu!

Atenție, lipsă apă în loc. Poarta Albă, Nazarcea, Murfatlar și Galeșu!

de Redacția Dotto

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 1200 mm, din orașul Murfatlar, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile, de joi – 02 iunie 2022, ora 22.00 până vineri – 03 iunie 2022, ora 06.00.

În acest timp vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile: Poarta Albă, Nazarcea, Murfatlar și Galeșu.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Avănd în vedere diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare localitate afectată.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult