miercuri, 24 iulie, 2024
Home DOTTO News Atenție! Se oprește apa în mai multe cartiere din Constanța. Vezi dacă ești afectat

Atenție! Se oprește apa în mai multe cartiere din Constanța. Vezi dacă ești afectat

de Redacția Dotto

Atenție, pe 1 februarie se oprește apa în mai multe zone din Constanța!

Pentru executarea unor lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale din municipiul Constanța, în cadrul contractului -“Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă – LOT 1, LOT 2, LOT 3”, echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile joi – 01 februarie 2024, în intervalul orar 08.30 – 16.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

– perimetrul delimitat de străzile Poporului – Portiței – Biruinței – Dreptății – Ion Roată – Poporului;

– zona cuprinsă între străzile Oborului – bulevardul I.C. Brătianu – Parâng – I.L. Caragiale – Oborului;

– consumatorii arondați punctelor termice 134, 135, 136, 137.

„Le cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată”, transmite RAJA.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții, anunță compania de apă.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult