duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Atenție, se oprește apa în Stațiunile Venus, Jupiter și Cap Aurora!

Atenție, se oprește apa în Stațiunile Venus, Jupiter și Cap Aurora!

de Andrei Cernat

În vederea executării lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă din Stațiunea Venus (mun. Mangalia), se va întrerupe furnizarea apei potabile, de marți – 16 ianuarie 2024, ora 22.00, până miercuri – 17 ianuarie 2024, ora 22.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din stațiunile Venus, Jupiter, Cap Aurora, precum și Herghelia Mangalia, Asociația de Proprietari Fruvileg nr. 59 și Stația PECO Neptun. Tot în acest timp, se va înregistra apă cu presiune redusă, la etajele superioare și zonele înalte din orașul Mangalia și stațiunea Saturn.

Investiția face parte din Contractul de Lucrări – CL17 “Rețele apă și canalizare Mangalia Nord și Stațiuni”, în valoare de aproximativ 29 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult