vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Atenție! Trafic restricționat total, sâmbătă, pe un tronson din bulevardul Mamaia

Atenție! Trafic restricționat total, sâmbătă, pe un tronson din bulevardul Mamaia

de Redacția Dotto

Sâmbătă, 18.05.2024, începând cu ora 06:00, Confort Urban va executa lucrări de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Soveja și strada Ion Rațiu, pe sensul de mers dinspre Delfinariu spre centru. Lucrările se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier pe acest sens.

Echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje de asfaltare a carosabilului în intervalul orar 06:00 – 20:00, când se va așterne un nou strat de uzură rezistent traficului intens și greu de tipul MAS (mixtură asfaltică stabilizată) ce are în compoziția sa granule de plastic. Acestea oferă rezistență și elasticitate asfaltului. Se va acționa simultan cu două utilaje de repartizare a mixturilor asfaltice pentru ca noul strat de asfalt așternut să fuzioneze între benzile de circulație pentru a se obține o legătură perfectă.

Ca alternativă, se recomandă conducătorilor auto care vin dinspre Delfinariu către centru să efectueze virajul la dreapta, pe strada Soveja, apoi la stânga, pe strada Chiliei.

În paralel, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele moderne, se construiesc casete pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă. A fost reconfigurat și scuarul median urmând să se construiască și pistele pentru biciclete, pe ambele sensuri de mers.

”Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se execută lucrări.”,

transmit reprezentanții Primăriei Constanța

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult