marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Au câștigat, dar au retrogradat

Au câștigat, dar au retrogradat

de Andreea Bălan

Naționala de fotbal a României a câștigat meciul cu Bosnia și Herțegovina, însă nu a reușit să urce pe locul al treilea în grupă, retrogradând astfel în Liga C.

Tricolorii au făcut spectacol în Giulești, în ultimul meci din Liga Națiunilor, reușind să se impună cu scorul de 4-1. În minutul 38 Dennis Man a reușit să deschidă scorul pentru echipa noastră, dintr-o pasă a lui Bancu. În repriza a doua Pușcaș a dublat avantajul României, tot din pasa lui Bancu, iar după doar 3 minute bosniacii reduc din diferența de scor. În minutul 79 Rațiu a interceptat în careu mingea deviată de portarul Bosniei, după un șut al lui Bancu, și a reușit să marcheze. Pe final de partidă Pușcaș a înscris din nou și a stabilit scorul final de 4-1. Pentru prima dată în istoria naționalei, însă, România a încheiat o grupă preliminară pe ultimul loc, iar Edi Iordănescu a transmis că va purta o discuție decisivă cu șefii Federației.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult