marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Au fost aplicate amenzi la două depozite de cherestea din Constanța

Au fost aplicate amenzi la două depozite de cherestea din Constanța

de Redacția Dotto

La data de 2 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Silvice Constanța, au desfășurat o acțiune de verificare a respectării prevederilor Legii 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

În cadrul activităților derulate, au fost verificate depozitele a două societăți comerciale din municipiul Constanța, având ca obiect de activitate comerțul cu material lemnos. În cazul ambelor societăți comerciale au fost constatate diferențe între stocul scriptic și cel faptic.

Astfel, unul dintre operatorii economici a fost sancționată contravențional cu suma de 5.000 de lei, fiind ridicată în vederea confiscării cantitatea de aproximativ 13 m.c. de cherestea, în valoare de 11.255 de lei.

Totodată, cea de-a doua societate comercială a fost sancționat contravențional cu suma de 9.000 de lei, fiind ridicată în vederea confiscării cantitatea de aproximativ 26 m.c. de material de lemn de foc, în valoare de 7.197 de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult