miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Au fost finalizare lucrările la trei pavilioane pentru seniori

Au fost finalizare lucrările la trei pavilioane pentru seniori

de Redacția Dotto

În luna august a acestui an, Primăria Constanța, prin Confort Urban, a început lucrările de reparații a 8 pavilioane destinate persoanelor vârstnice din oraș.

Până acum, la 3 dintre acestea, lucrările s-au finalizat, astfel încât pensionarii constănțeni se pot bucura de cele mai bune condiții. Este vorba despre pavilioane de la Casa de Cultură, Tomis II și Poarta 6.

Lucrările continuă și la celelalte, dar se desfășoară etapizat, pentru ca seniorii să poată beneficia de continuitatea serviciilor în cadrul celorlalte pavilioane.

Pavilioanele reprezintă un punct important pentru pensionari. Zeci de vârstnici le trec zilnic pragul pentru socializare, relaxare și pentru posibilitatea de a desfășura o mulțime de activități recreative, cu efecte pozitive asupra stării psihice a acestora, anunță administrația locală într-un comunicat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult