duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Au început înscrierile la Universitatea Maritimă din Constanța

Au început înscrierile la Universitatea Maritimă din Constanța

de Redacția Dotto

La Universitatea Maritimă din Constanța, în perioada 11 – 18 iulie 2024, se fac înscrieri pentru admiterea la sesiunea de vară, pentru programele de licență, la specializările cu frecvență și specializările cu frecvență redusă.

Admiterea la studii de licență, specializările cu frecvență, pentru locurile fără taxă, se face pe bază de dosar, în ordinea descrescătoare a mediilor, calculate astfel: 85% media generală obținută la examenul de Bacalaureat și 15% nota obținută la Matematică la examenul de Bacalaureat. Pentru specializările cu frecvență redusă și pentru locurile cu taxă, admiterea se face pe bază de dosar, în ordinea descrescătoare a mediilor generale obținute la examenul de bacalaureat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult