joi, 13 iunie, 2024
Home Cultură Au început înscrierile pentru „Piano Art”

Au început înscrierile pentru „Piano Art”

de Redacția Dotto

Au început înscrierile pentru Concursul Național de Interpretare Pianistică „Piano Art”, ediția a VIII-a. Acesta va avea loc pe 15 și 16 iunie, în Sala de Concert a Centrului „Jean Constantin”. Competiția se adresează elevilor între 6 și 15 ani, care vor interpreta două piese din memorie. Data limită pentru înscrieri este 7 iunie 2024, iar marele câștigător va primi un premiu în bani și va susține un recital în cadrul ediției următoare. Concursul este organizat de Consiliul Județean Constanța, prin Centrul „Teodor T. Burada”. Acesta își propune să motiveze și să susțină tinerii pianiști. Regulamentul și fișa de înscriere sunt disponibile pe site-ul Centrului Cultural cctb.ro și pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult