joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Au început lucrările la parcul de la fostele Galerii Soveja

Au început lucrările la parcul de la fostele Galerii Soveja

de Redacția Dotto

Lucrările la viitorul parc de pe locul fostelor galerii Soveja din Constanța au început. Autoritățile locale promit o oază de verdeață. Parcul va avea mai multe componente, cum ar fi spații de petrecut timp în aer liber, loc de joacă și zone pentru activități sportive. Totodată parcul va avea o cișmea cu apă potabilă, iar zona va fi echipată cu dotările necesare – bănci, pavilioane, coșuri de gunoi, scrumiere, stâlpi de iluminat, dar foarte important este că amenajările vor fi adaptate persoanelor cu dizabilități. De asemenea, vor fi amenajate spații verzi  pe o suprafață de peste 3000 m² pe care se vor planta o multitudine de arbori, arbuști, plante perene și cățărătoare. Acestea vor fi întreținute cu un sistem de irigații prin aspersie și picurare, pentru întreținere cât mai facilă, au declarat reprezentanții  Primăriei Constanța. Potrivit autorităților locale, lucrările ar trebui să fie finalizate în această vară.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult