triatlon

Delia, Alice, Vlad și Erick sunt puștii de la naționala de triatlon a României care vor să facă performanță în unul dintre cele mai grele sporturi. Cei patru sunt plini de medalii și visează ca în 2024 să fie la Olimpiada de la Paris. Până atunci, se antrenează câte 30 de ore pe săptămână, iar pe 2 octombrie vor concura la Mamaia, la cel mai tare concurs din Sud-Estul Europei.

De la înotul de performanță, la echipa națională de triatlon e doar un pas. O spun chiar cei patru sportivi din lotul național de triatlon al României, Delia Dudău, Alice Perjoiu, Vlad Remzingv și Erick Rogoz. Tinerii s-au apucat de unul dintre cele mai grele sporturi pentru că aveau nevoie de adrenalină.

Cei doi băieți din lot, Vlad și Erick au făcut înot de performanță, după care s-au reprofilat.

Pentru Alice Perjoiu trecerea de la atletism la triatlon a fost puțin mai dificilă pentru că ea nu știa să înoate.

Tinerii participă la numeroase curse în țară și în străinătate și au un program de antrenament spartan.

În timpul curselor, tinerii mai au parte și de momente dificile, dar când își aduc aminte de ele se amuză.

Cei patru tineri au gânduri mari în ceea ce privește sportul pe care îl practică, unde îmbină atletismul cu înotul și bicicleta! În 2024 vor să fie prezenți la Jocurile Olimpice de la Paris! Pe 2 octombrie, Delia, Alice, Vlad și Erick vor concura la cea mai tare competiție de triatlon din SE-ul Europei, care va avea loc la Mamaia și la care vor lua startul peste 500 de sportivi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Canicula topește Constanța

51 de grade are nisipul în Mamaia. Un val de căldură extremă a pus stăpânire pe tot litora…