vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Au răsunat sirenele în Constanța

Au răsunat sirenele în Constanța

de Andreea Bălan

Astăzi s-au auzit sirenele în Constanța.

Motivul l-a reprezentat montarea altor 6 sirene electronice în oraș pentru avertizarea populației. Acestea au fost amplasate în proximitatea blocului PC1 de pe B- dul Aurel Vlaicu, la Liceul Energetic de pe B- dul Mamaia, la bloc B situat în strada Verona, la Universitatea „Spiru Haret”, la Bloc C pe B- dul Tomis și la complexul „2 Cocosi”.  

Astăzi, specialiștii au montat ultimele componente și au efectuat mai multe teste, urmând ca mâine să înceapă montarea ultimelor 3 sirene: una pe Aleea Murelor și 2 în stațiunea Mamaia.

Cetățenii sunt rugați să rămână calmi, deoarece este doar o verificare a mijloacelor de alarmare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult