vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Au văzut marea pentru prima dată

Au văzut marea pentru prima dată

de Redacția Dotto

20 de copii din localitatea băcăuană Doftana au primit cadoul perfect de 1 iunie. Datorită unei asociații de oameni inimoși, aceștia au ajuns pentru prima oară în viața lor la mare. De aceeași experiență unică a avut parte și învățătoarea lor, care până la 26 de ani nu fusese niciodată la plajă.

Copiii au ajuns la Constanța aproape de pranz. Au mâncat repede și apoi și-au luat accesorile de plajă și nu s-au mai oprit decât în apă. Grijile și neajunsurile de casă au rămas în urmă pentru câteva zile timp, timp în care au avut parte de o altă lume. Una plină de surprise, bucurie și fericire. Iar vacanta la mare, chiar daca scurtă nu a fost doar un cadou pentru 1 iunie, ci și o recompensă pentru rezultatele extraordinare pe care le au la învățătură.

”E ceva uimitor, asteptam de mult, de cand am aflat de la doamna ca ne va aduce la mare eu am fost entuziasmat. Venirea la mare e o încărcare a bateriilor. Ieri am avut banchetul, azi la mare. Este un 1 iunie de neuitat? Da”

Paul

”E prima oara cand o vad este astazi, parintii sunt la munca si nu au timp sa ma duca la mare. Mi am inchipuit ca va fi foarte frumos, o sa vad si eu marea s afie frumos, cald sa bata vantul? Este un cadou frumos? Da.”

Stefan:

Vacanța la mare a fost o relaxare binevenită înainte de examenele pe care urmează să le susțină. Cei mai mulți dintre ei sunt în clasa 8 și vor susține luna aceasta Evaluarea nationala.

”A fost foarte frumos, mi a placut mult. Am fost surprinși ca am fost alesi si am fost bucurosi. Cum termini anul asta? Foarte bine, am medie mare am 9,71.”

Roxana

Au făcut fotografii, au înotat, s-au jucat în nisip și li s-a părut că timpul a trecut foarte repede. Alaturi de cei mici s-a bucurat de vacanță și învățătoarea care i-a însoțit. Până la vârsta de 26 de ani, aceasta nu a mai avut ocazia să ajungă la mare așa că și pentru ea experiența s-a dovedit a fi unică.

”Nu am vazut prima oară marea decât azi și sunt foarte încântată. Este o experiență plăcută, bucurie. Nu am reuși că am fost plecată în alte părți . Mi-am dorit foarte mult.”

Paraschiva Bartolomei – învățătoare

”Cred că toți merită să vină la mare. Acești copii sunt speciali pentru că noi avem grijă de ei, au rezultate foarte bune la învățătură, si de ce nu să petrecem un 1 iunie diferit. Ne bucurăm tare mult că putem face asta. În minivacanța la mare, copiii au mers și la Delfinariu, s-au plimbat cu telegondola și au participat și la o acțiune de ecologizare a plajelor.”

Andreea Oprea  organizator

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult