vineri, 17 mai, 2024
Home Actualitate Au „zburat” cu 230 kilometri pe oră pe circuit!

Au „zburat” cu 230 kilometri pe oră pe circuit!

de Redacția Dotto

Prima etapă Romanian Radical Cup a aliniat la start nouă modele de mașini prototip printre care și un RXC GT3 în valoare de 150.000 de lire sterline. 

Cursa a durat 30 de minute, a avut 24 de tururi, iar familiile piloților au putut asista la spectacol.

Până să ajungă să concureze în cursele Radical, Leo Borlovan, câștigătorul primei etape la Clasa SR1, a fost pilot de karting.

Sunt bucuros că am putut câștiga la Clasa SR1 prima cursă a anului. Mașina Radical mi-a plăcut foarte mult, stă foarte bine pe circuit. Pot spune că pasul de la karting spre Radical e o alegere bine făcută. A fost extraordinar să merg cu 230 de kilometri pe oră pe circuit”

În etapa de la Adâncata, Gabriel Stoian a fost cel mai norocos pilot. El a condus un RXC GT3 în valoare de 150.000 de lire sterline.

 „Este o mașină foarte modernă, extrem de performantă, mult peste capacitățile mele deocamdată. Spectatorii sunt încântați de felul în care arată, dar pentru mine e o minune tehnologică”

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult