Autorul crimei

Autorul teribilei crime de la Corbu și-a aflat astăzi pedeapsa. El a fost condamnat pe viață pentru omor calificat, viol și lipsire de libertate.

Tânărul de 29 de ani trebuie de asemenea să achite sute de mii de euro daune morale familiei victimei. Sentința poate fi contestată cu apel.
Tribunalul Constanța a decis astăzi ca Mustafa Denis să își petreacă întrega viață după gratii. Judecătorii l-au condamnat pe tânărul de 29 de ani la 25 de ani pentru omor calificat și alți 29 de ani pentru viol, tâlhărie și privare de libertate. La începutul lunii iulie a anului trecut, tânărul aflat sub influența drogurilor, a intrat în casa vecinilor săi din Corbu cu o cagulă pe față și o macetă, cu intenția de face rost de 2000 de lei pentru a-și plăti datoriile.

Supărat că nu a găsit decât 250 de lei, el a intrat în dormitor, unde dormea capul familiei alături de soție și unul dintre copii. A început să lovească cu maceta tot ce a prins în cale, omorându-l pe bărbat. Imediat după aceea, pe mezinii familiei și soția victimei i-a închis în baie, iar pe fata cea mare a violat-o. Apropiații spun că tânărul lucra inclusiv pe vase de croaziere și nu ar fi avut un comportament violent. Însă în urmă cu câțiva ani, după ce și-a pierdut mama, tânărul s-a apucat să consume droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Copiii din Constanța, polițiști pentru o zi

Sute de copii din Constanța au fost astăzi… polițiști. Inspectoratul de Poliție Jude…