marți, 16 iulie, 2024
Home DOTTO News Autorul crimei de la Corbu, condamnat pe viață

Autorul crimei de la Corbu, condamnat pe viață

de Redacția Dotto
Autorul crimei

Autorul teribilei crime de la Corbu și-a aflat astăzi pedeapsa. El a fost condamnat pe viață pentru omor calificat, viol și lipsire de libertate.

Tânărul de 29 de ani trebuie de asemenea să achite sute de mii de euro daune morale familiei victimei. Sentința poate fi contestată cu apel.
Tribunalul Constanța a decis astăzi ca Mustafa Denis să își petreacă întrega viață după gratii. Judecătorii l-au condamnat pe tânărul de 29 de ani la 25 de ani pentru omor calificat și alți 29 de ani pentru viol, tâlhărie și privare de libertate. La începutul lunii iulie a anului trecut, tânărul aflat sub influența drogurilor, a intrat în casa vecinilor săi din Corbu cu o cagulă pe față și o macetă, cu intenția de face rost de 2000 de lei pentru a-și plăti datoriile.

Supărat că nu a găsit decât 250 de lei, el a intrat în dormitor, unde dormea capul familiei alături de soție și unul dintre copii. A început să lovească cu maceta tot ce a prins în cale, omorându-l pe bărbat. Imediat după aceea, pe mezinii familiei și soția victimei i-a închis în baie, iar pe fata cea mare a violat-o. Apropiații spun că tânărul lucra inclusiv pe vase de croaziere și nu ar fi avut un comportament violent. Însă în urmă cu câțiva ani, după ce și-a pierdut mama, tânărul s-a apucat să consume droguri.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult