Lamborghini furat din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni
HomeActualitateLamborghini furat din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni
Actualitate - Breaking news - 3 săptămâni în urmă

Lamborghini furat din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

În data de 27.12.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au desfăşurat, în baza unor informaţii, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate.

Astfel, a fost depistat, pe raza municipiului Constanţa, un autoturism de lux, înmatriculat în România, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Bolidul de lux îi aparţine lui Daniel Rafte, remarcat pentru afacerile cu autoturisme, dar şi pentru construcţia de blocuri. Acesta a declarat că l-a achiziţionat fără a cunoaşte faptul că ar fi furat.

De asemenea, la faţa locului a fost prezent şi un echipaj al Poliţiei Locale, care a aplicat o sancţiune contravenţională pentru parcare neregulamentară.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

UTA – FC Viitorul 0-0! Remiză albă pe noua arenă „Francicsc Neuman”

În etapa cu numărul 16 din Liga 1, UTA şi Viitorul au terminat la egalitate, scor 0-0. Ant…