duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Autoturism în valoare de 100.000 lei, căutat de autoritățile din România, descoperit de poliţiştii de frontieră

Autoturism în valoare de 100.000 lei, căutat de autoritățile din România, descoperit de poliţiştii de frontieră

de Redacția Dotto

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din România, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche.

„În data de 03.09.2023, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat formalităţile specifice controlului de frontieră asupra unui autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 41 de ani. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile române”, a transmis Garda de Coastă într-un comunicat de presă.

Foto: Garda de Coastă

Autoturismul, evaluat la aproximativ 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor. Poliţiştii de frontieră efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult