duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Autoturisme căutate de autoritățile din Germania,  descoperite la Constanța

Autoturisme căutate de autoritățile din Germania,  descoperite la Constanța

de Redacția Dotto

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit două autoturisme căutate de către autoritățile din Germania, în Punctele de Trecere a Frontierei Negru Vodă și Vama Veche.

“În ziua de 08.06.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat formalitățile specifice controlului de frontieră asupra unui autoturism înmatriculat în Ucraina, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 31 de ani. În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează semnalat ca fiind bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Germania”, au transmis ofițerii Gărzii de Coastă.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 35.000 euro, a fost confiscat.

“În ziua de 07.06.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat formalitățile specifice controlului de frontieră asupra unui autoturism înmatriculat în Germania, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani. În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Germania”, mai spun polițiștii.

Și acest autoturism, evaluat la aproximativ 20.000 euro, a fost reținut de oamenii legii.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult