duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Avansează lucrările la Cazino

Avansează lucrările la Cazino

de Redacția Dotto
lucrările

Au apărut imagini noi cu lucrările de la Cazinoul din Constanța.

În fotografiile postate pe o rețea de socializare se observă că muncitorii lucrează la foc continuu, iar restaurarea monumentului istoric avansează rapid. Ornamentele sunt refăcute cu migală, iar muncitorii lucrează și la pereții din interior.

Lucrările la cazinoul din Constanța, cel mai fotografiat și mai admirat obiectiv turistic de la malul mării ar trebui să dureze 30 de luni. În cei 110 ani de existență, clădirea a mai fost restaurată de patru ori, cel mai grav avariată fiind în timpul bombardamentelor din timpul celor două Războaie Mondiale.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult