duminică, 21 iulie, 2024
Home Utilitare Avarie în Constanța! Două zone din municipiu, fără apă caldă

Avarie în Constanța! Două zone din municipiu, fără apă caldă

de Redacția Dotto
Din cauza unei avarii apărute pe strada Oleg Danovski pe rețeaua de termoficare nemodernizată nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum către consumatorii punctelor termice PT 20(IPJ), PT 22.

Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariei.

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.

“Menționăm că după finalizarea avariei vom reveni cu un comunicat cu privire la reluarea furnizării energiei termice sub forma de apă caldă de consum către consumatorii finali afectați de această oprire. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie.”

au transmis reprezentanții TERMOFICARE CONSTANȚA

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult