duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Avarie majoră la rețeaua de internet din Constanța: „doreii” ucraineni au „lovit”

Avarie majoră la rețeaua de internet din Constanța: „doreii” ucraineni au „lovit”

de Redacția Dotto

O echipă de muncitori ucraineni a avariat toate magistralele de fibră optică de pe bulevardul Aurel Vlaicu

Astăzi, 12 decembrie 2023, o echipă de muncitori ucraineni a provocat o avarie majoră la rețeaua de internet din Constanța. Potrivit informațiilor obținute, firma împlicată este Modern Building Tehnologies. În timpul lucrărilor, muncitorii au tăiat toate magistralele de fibra optică care alimentau zona.

Echipele de intervenție ale operatorilor de telecomunicații au sosit la fața locului, dar nu au putut face nimic pentru a remedia situația. Avaria a provocat întreruperi ale serviciilor de internet în zone semnificative din Constanța, prejudiciul cauzat de avarie fiind estimat la zeci de mii de euro.

Controverse privind folosirea muncitorilor străini

Această avarie a reaprins discuțiile privind folosirea muncitorilor străini în România. Unii critici susțin că firmele care angajează muncitori străini nu respectă întotdeauna legislația în vigoare și că aceștia nu sunt instruiți corespunzător.

În cazul de față, obligația constructorului era să anunțe operatorii de telecomunicații înainte de a începe lucrările. Această obligație a fost încălcată, ceea ce a dus inevitabil la avarierea rețelelor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult