vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Avarie majoră. Mai multe cartiere fără apă

Avarie majoră. Mai multe cartiere fără apă

de Redacția Dotto
avarie
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

O avarie majoră a RAJA a lăsat astăzi mai multe cartiere din Constanța fără apă potabilă. Pentru remedierea defecțiunii, compania a fost nevoită să intervină de urgență și să înlocuiască inclusiv o conductă uriașă pe o lungime de 14 metri. Lucrările ample s-au derulat începând de azi noapte și au fost continuate astăzi, aproape întreaga zi.

Avaria de pe bulevardul Tomis, în zona blocului T1, la îmbinarea dintre două conducte ale RAJA cu diametrul de 60 de centimetri și 45 de centimetri a avut loc azi noapte. Echipele de intervenție au intervenit imediat și în jurul orei 3:00 au reușit să reia alimentarea cu apă a zonei afectate.

În această dimineață echipele de intervenție ale RAJA s-au întors însă pe teren. Remedierea avariei pe conducta de 45 de centimetri a necesitat înlocuirea unui tronson din aceasta, pe o lungime de aproximativ 14 metri. Din cauza lucrării complexe, mai multe zone din oraș au rămas fără apă. Zona afectată a fost cuprinsă în perimetrul dintre bd. Aurel Vlaicu – Aleea Cameliei – Adamclisi-Suceava – bd.Tomis, zona delimitată de bd Tomis – Al. Lăpușneanu – Poporului – Eremia Movilă, dar și perimetrul cuprins între bd. Tomis – Soveja – Primăverii – Farului. Fără apă au rămas și locuitorii din Tomis III și zona Stadion, iar în cartierele Tomis 1 și Tomis 2 apa a fost furnizată la presiuni scăzute.

În prezent, compania RAJA derulează la Constanța lucrări prin programul operațional Infrastructură Mare cu o valoare de peste 518 mil. lei din fonduri europene. Lucrările au ca scop modernizarea și înlocuirea a peste 140 de km de conducte de apă și canalizare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult