marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Avarie RAJA la Năvodari. Mii de oameni, fără apă

Avarie RAJA la Năvodari. Mii de oameni, fără apă

de Redacția Dotto

Compania de apă RAJA anunță că astăzi, 03 ianuarie, a-a înregistrat o avarie pe conducta magistrală, cu diametrul de 1.000 mm, de pe Șos. Națională din orașul Ovidiu.

Pentru remedierea acesteia, se furnizează apă cu presiune redusă, până la ora 20:00, în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari, în zonele Peninsulă și Industrială. În zonele înalte și la etajele superioare ale imobilelor se va înregistra lipsa totală a acesteia.

RAJA le cere scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi, în cel mai scurt timp.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult