marți, 25 iunie, 2024
Home DOTTO News Avarie RAJA. Mai multe zone, fără apă

Avarie RAJA. Mai multe zone, fără apă

de Redacția Dotto
Constanța

Locuitorii mai multor zone din Constanța nu vor avea, astăzi, apă potabilă, până la ora 17:00. Motivul îl reprezintă o avarie de pe Aleea Universității din municipiu.

Pentru remedierea defecțiunii, compania a întrerupt alimentarea cu apă în perimetrul delimitat de Bd. Aurel Vlaicu – Alexandru Lăpușneanu – Tomis – Aurel Vlaicu. Tot astăzi nu vor avea apă abonații care locuiesc pe străzile Cuarțului, Diamantului, Smaraldului, Opalului, Agatului, Perlei și Rubinului, precum și abonații de pe bd. Mamaia – zona delimitată de Aqua Magic și Ecluza Năvodari. RAJA va furniza apă cu presiune scăzută utilizatorilor din zona Piața Tomis III și celor arondați punctelor termice: 45, 116, 119 și 214.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult