Avarie RAJA. Mamaia, fără apă

Mamaia Nord a rămas astăzi fără apă la robinete din cauza unei avarii. RAJA a închis robinetele în stațiune de la ora 10:00 până la ora 17:00 pentru a remedia avaria din dreptul hotelului Apollo.

De lipsa apei sunt afectați consumatorii din Mamaia Sat, Mamaia Nord, zonele Tabăra de copii Năvodari, Depozit 10, Unitatea Militară – Bateria de Coastă, Ecluza Năvodari și Stația de Interconectare Năvodari. În același interval RAJA va furniza apă cu presiune scăzută în Stațiunea Mamaia.

Compania le cere scuze abonaților pentru disconfortul creat și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametri optimi în cel mai scurt timp posibil.

Comunicatul integral al RAJA:

„Astăzi – 03 noiembrie 2023, a survenit o avarie la nivelul conductei de distribuție, cu diametrul de 600 mm, din Stațiunea Mamaia (zona Hotel Apollo). Pentru remedierea acesteia, echipele RAJA sistează furnizarea apei, în intervalul orar 10.00 – 17.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din Mamaia Sat, Mamaia Nord, zonele Tabăra de copii Năvodari, Depozit 10, UM – Bateria de Coastă, Ecluza Năvodari și SP Midia (Stația de Interconectare Năvodari). În același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută în Stațiunea Mamaia.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în timp operativ.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LNBF: CSM Constanța victorie clară în deplasare la Rapid

Într-un duel intens din Liga Națională de Baschet Feminin, echipele CS Rapid și CSM Consta…