duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Avarie RAJA. Se furnizează apă cu presiune redusă în mai multe cartiere din Constanța

Avarie RAJA. Se furnizează apă cu presiune redusă în mai multe cartiere din Constanța

de Redacția Dotto

În cursul acestei dimineți, 22 noiembrie 2023, în jurul orei 09,00, la Stația de pompare si tratare Palas s-au înregistrat mai multe variații de tensiune, pompele de la nivelul stației rămânând fără alimentare cu energie electrică.

Prin urmare, în intervalul orar 09.00 – 12.00, în cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Compozitori, Inel I, Inel II, bd. 1 Mai și Depozite – Halta Traian, precum și Zona Industrială, se furnizează apă potabilă cu presiune scăzută, iar consumatorii de la etajele superioare ale blocurilor nu au apă potabilă la robinete, din cauza întreruperilor de tensiune.

„Pentru remedierea situației, echipele RAJA de permanență din cadrul stației fac toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță, însă intervențiile lor sunt condiționate de stabilizarea alimentării cu energie. Având în vedere zona mare deservită, și implicit lungimea și diametrul rețelei, pentru ca sistemul să intre în presiune și toți abonații să aibă din nou apă la presiuni normale, este nevoie de o perioadă de aproximativ 2 ore”, transmite RAJA.

Reprezentanții companiei de apă au mai spus că „asigurăm toți abonații afectați că lucrătorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la parametrii optimi, atâta timp cât nu vor mai exista fluctuații în alimentarea cu energie a stației”.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult