Avarii în lanț pe rețeaua de Termoficare. Mai multe zone din Constanța rămân fără apă caldă

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 09.11.2022, ora 08:00, se va opri furnizarea energiei termice către următoarele puncte termice: PT 17, 18, 19, 20, 22, 23, 25, 42, 59, 65, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 105, 107, 108, 112, 113, 114, 125, 126,127.

Zonele afectate de această oprire sunt următoarele : Casa de Cultură , Tomis I , Tomis II , Capitol .

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, pe data de 09.11.2022, se va opri furnizarea energiei termice către următorul punct termic: PT 55

Zona afectată de această oprire : Dacia

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum.

Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore.

Din cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport amplasate pe str. Zmeurei, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum în zona Grăniceri.

Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANŢA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariilor.

Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum în cursul acestei zile.

Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice.

Vă reamintim că, apa caldă a fost oprită de tot timp de mai bine de 2 săptămâni, din data de 15 august, în municipiul Constanța. De atunci și până în prezent, constănțenii abonați la sistemul centralizat de încălzire au beneficiat de apă caldă cu țârâita.

Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Farul Constanța – Universitatea Craiova, pe arena lui Hagi

O nouă partidă pentru „Marinarii“ Farul Constanța. După o victorie obținută în deplasare c…