duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Aventura Larisei și a ursulețului, la Teatrul de Copii

Aventura Larisei și a ursulețului, la Teatrul de Copii

de Redacția Dotto

Cei mici sunt așteptați duminică, 14 iulie 2024, de la ora 10.30, la Teatrul de Copii și Tineret Calutul de Mare pentru a o cunoaște pe micuța Larisa. Este o fetiță nostimă și puțin neascultătoare, care își pierde degețelul preferat și, însoțită de ursulețul ei haios, pleacă în căutarea lui. Alături de Larisa și Ursuleț, veți întâlni o serie de personaje fascinante: Mama, Zâna cea bună, Doctorul, Magicianul și Vrăjitoarea. Spectacolul „Povestea Degețelului Poznaș” este dedicat copiilor de peste 3 ani și este bazat pe un text al renumitului dramaturg Matei Vișniec. Durata spectacolului este de aproximativ 45 de minute. Regia artistică este semnată de Gheorghe Balint, cu asistență la regie și ecleraj de Lică Gherghilescu. Cei mici sunt așteptați duminica la Teatrul de Copii să se bucure de această aventură magică!

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult