marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Babadag: Cartier amenințat de un incendiu

Babadag: Cartier amenințat de un incendiu

de Redacția Dotto

Panică aseară într-un cartier din localitatea Babadag, județul Tulcea. O centrală termică a unui bloc de locuințe a luat foc, în jurul orei 22:00, iar flăcările amenințau să se extindă la apartamentele din jur.

Când au ajuns pompierii focul se manifesta cu flacără deschisă în camera centralei termice și la acoperișul acesteia. Din fericire, pompierii au intervenit la timp, iar incendiul a fost stins rapid.

Cauza probabilă care a aprins focul este o scânteie provenită de la centrala termică, ce funcționa pe peleți, transmite ISU Tulcea.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult