duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate BAC: Au fost afișate rezultatele. 9,98 cea mai mare medie din județ

BAC: Au fost afișate rezultatele. 9,98 cea mai mare medie din județ

de Redacția Dotto

Astăzi, 8 iulie 2024, au fost afișate primele rezultate de la Bacalaureat 2024 pe bacalaureat.edu.ro, dar și la avizierele centrelor de examen. La nivelul județului Constanța nu a fost obținută nicio medie de 10.

Cea mai mare medie din județul Constanța,  9,98, a fost obținută de un elev de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“.

Au fost 17 elevi care au obținut note cuprins între 9,98 și 9,90. Astfel, a doua medie pe județ este 9,96 și a fost obținută de un elev al Colegiului Mihai Eminescu, apoi au urmat trei note de 9,95, două la Liceul Ovidius și una la Colegiul Național ,,Mircea cel Bătrân”, patru medii de 9,93, la liceele ”Mircea cel Bătrân”, Nicolae Bălcescu din Medgidia, Liceul Internațional de Informatica și Mihai Eminescu. Au urmat alte patru medii de 9,91, dintre care două la Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân”, una la Liceul Internațional de Informatică și una la Liceul Teoretic Traian. Tot patru medii de 9,90, două la Liceul Ovidius și alte două la Colegiul Național ,,Mircea cel Bătrân”.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult