joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Bad boys ride or die rulează la Centrul Jean Constantin

Bad boys ride or die rulează la Centrul Jean Constantin

de Redacția Dotto

Vești bune pentru toți iubitorii de filme de acțiune și comedie. Băieții răi se întorc pe marele ecran, aducând cu ei mixul legendar de acțiune pe muchie de cuțit și comedie savuroasă.

De data aceasta povestea are o întorsătură neașteptată! Cei mai buni doi detectivi din Miami, cunoscuți pentru felul lor exploziv de a rezolva cazuri și umorul de neegalat, sunt acum pe fugă. Protagoniștii se vor confrunta cu provocări mai mari și pericole neașteptate, în timp ce încearcă să dovedească adevărul și să-și spele numele. Bad Boys Ride or die rulează vinerea aceasta, de la ora 19:00, la Cinematograful Centrului Multifuncțional Jean Constantin.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult