Baie în mare în decembrie

Zeci de tineri s-au aventurat în weekend în apa mării. Provocarea a fost lansată pe rețelele de socializare, iar curajoșii nu au întârziat să apară.

Participanții au dat dovadă de rezistență, dar și de o doză de nebunie, au înfruntat frigul de afară și apa mării rece sloi si s-au aventurat în larg. Aceștia vor repeta experiența timp de trei weekend-uri, iar cei mai rezistenți vor fi premiați.

Cool Challenge, așa cum au numit-o organizatorii, este competiția la care zeci de tineri și-au anunțat prezența și la care cei mai curajoși câștigă. Puțin după orele prânzului, pe o plajă din Constanța, participanții au renunțat la hainele groase de iarnă, au îmbrăcat celebrul șort de vară, s-au antrenat puțin, după care au intrat în apă.

Unii au cedat după primele minute petrecute în apa rece, dar sunt deciși ca în următoarele zile de concurs să reziste mai mult.

Cei mai curajoși dintre aventurieri au rezistat mai bine de 30 de minute. Când au ajuns la mal, însă, abia se mai puteau ține pe picioare iar cuvintele le articulau cu greu.

Pentru a putea face față temperaturilor scăzute, organizatorii le-au oferit concurenților vin fiert, țuică fiartă și ceai și au aprins un foc de tabără.

Competiția se va desfășura în fiecare weekend până pe 18 decembrie, iar la final cei mai rezistenți vor fi premiați. Locul 1 va primi titlul de Ursul Polar și un abonament la SPA timp de un an în valoare 6000 lei. Locul 2, va fi supranumit Pinguinul și va câștiga un curs de introducere kite. Va fi și un premiu de participare pentru cei prezenți în toate cele 6 zile: 1 șezlong gratis pe perioada unei luni din vară, în valoare de 900 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…