Baie în marea rece ca gheața

Pe litoral a bătut vântul în weekend și a fost frig. Asta nu i-a speriat nicicum pe câțiva tineri curajoși, care s-au luat la trântă cu valurile mării într-o provocare lansată pe rețelele de socializare.

Întrecerea numită Cool Challange s-a desfășurat pe parcursul a trei weekend-uri. A câștigat cine a rezistat cel mai mult în apă.

Provocarea de weekend-ul acesta a fost cu atât mai mare cu cât în aer nu au fost mai mult de 6 grade Celsius, iar temperatura apei mării abia dacă a atins 12 grade. Tinerii nu au avut voie să poarte costume de neopren, ci doar costume de baie. Chiar și așa unii dintre curajoși au rezistat în apă până la 35 de minute. Primele care au cedat au fost fetele, iar apoi unul câte unul și băieții.

Ca să facă față mai ușor temperaturilor scăzute,  organizatorii le-au oferit concurenților vin fiert, țuică fiartă sau ceai și au aprins un foc de tabără. La finalul competiției au fost declarați trei câștigători. Aceștia au primit medalii și câte un abonament la SPA timp de un an de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Noaptea Cercetătorilor Europeni la UMC Constanța 

Universitatea Maritimă din Constanța participă la sărbătorirea Nopții Cercetătorilor Europ…