Constanța

Decorațiunile din târgul de Crăciun de la Constanța stârnesc controverse.

Mai multe balerine din plastic, ce au fost agățate în copaci de organizatori, i-au împărțit pe vizitatorii târgului în două tabere. În timp ce unii nu par deloc deranjați de prezența lor, alții consideră că acestea nu au ce căuta printre reni și spiriduși, la un târg vizitat în special de copii. Primăria Constanța nu a avut deocamdată nicio reacție.

După ce a fost aspru criticată pentru decizia de a cheltui 1 milion de euro pentru iluminatul festiv, Primăria Constanța este din nou în mijlocul unor controverse. Rețelele de socializare abundă zilele acestea de fotografii cu figurinele din Târgul de Crăciun pe care unii le consideră nepotrivite pentru un eveniment dedicat copiilor. Este vorba despre zece figurine ce reprezintă balerine sexy, ce au fost atârnate în copacii din Parcul Arheologic, locul de desfășurare al Târgului de Crăciun organizat de Primărie.

Fustele balerinelor din plastic sunt luminate cu sute de beculețe și ies în evidență mai ales după lăsarea serii. Chiar dacă spun că ghirlandele ar fi fost mai potrivite decât figurinele sexy, unii constănțeni nu sunt deranjați de aceste decorațiuni neobișnuite.

Autoritățile locale nu au comentat pànâ acum alegerea pe care au făcut-o pentru târgul de Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Alertă la Constanța. Geantă suspectă, aproape de mall

A fost alertă în această după amiază la Constanța. Un apel la 112 care anunța prezența une…