joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Balotaj la Costinești: Votul ar putea fi reluat

Balotaj la Costinești: Votul ar putea fi reluat

de Ciobanu Andrei

O situație deosebită la Costinești, unde până la această oră este egalitate între candidații PNL și PSD. Dimineață, rezultatele parțiale arătau că Dorin Jianu de la PSD a câștigat la un vot. Candidatul PNL, Gheorghe Mechenici a cerut însă renumărarea și așa s-a ajuns la egalitate. Din informațiile pe care le avem pare că un alegător ar introdus buletinul de vot greșit, în urna pentru Consiliul Local și nu în cea pentru Primar și de aici diferența de un vot între cei doi candidați. Situația nu este încă lămurită. Voturile sunt numărate din nou. În cazul în care cei doi candidați vor fi la egalitate, scrutinul va fi reluat. Nu este pentru prima dată când la Costinești ar fi reluate alegerile. S-a mai întâmplat acest lucru în 2016.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult