Portul Constanța

Guvernul alocă 200 de milioane de lei pentru eliberarea liniilor de cale ferată din Portul Constanţa. Anunțul important pentru infrastructura din Port a fost făcut de premierul Nicolae Ciucă, în ședința de Guvern de azi.

„Am identificat banii necesari și astfel, prin Hotărârea de astăzi, vom aloca 200 de milioane de lei pentru a putea să operaționalizăm ceea ce ani buni a fost blocat de vagoanele care au zăcut efectiv pe liniile din interiorul infrastructurii feroviare din Portul Constanța și prin această măsură vom putea să mărim capacitatea tuturor activităților de transport din port”, a spus premierul. Nicolae Ciucă a mai subliniat faptul că Guvernul va continua să asigure „ritm şi capacitate” activităților de transport din port.

„Am identificat banii necesari și astfel, prin Hotărârea de astăzi, vom aloca 200 de milioane de lei pentru a putea să operaționalizăm ceea ce ani buni a fost blocat de vagoanele care au zăcut efectiv pe liniile din interiorul infrastructurii feroviare din Portul Constanța și prin această măsură vom putea să mărim capacitatea tuturor activităților de transport din port.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

O nouă organizație pentru promovarea orașului

Vom avea o nouă structură pentru promovarea destinației de vacanță Constanța – Mamaia. Aut…