joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate Bărbat depistat cu droguri asupra lui, într-o parcare din Constanța

Bărbat depistat cu droguri asupra lui, într-o parcare din Constanța

de Redacția Dotto

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, la data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, au depistat, în parcarea unui bloc de pe bulevardul Tomis, două persoane cu un comportament nefiresc.

Aceștia au fost legitimați, stabilindu-se că este vorba de doi bărbați, de 27 de ani, respectiv 31 de ani.

În urma efectuării controlului corporal, asupra bărbatului de 27 de ani a fost descoperită o foiță din staniol ce conținea o substanță suceptibilă a avea efecte psihoactive.

În cauză, au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult