joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Bărbat din Cernavodă prins de jandarmi cu substanțe interzise. A motivat că le găsise în bluza abia cumpărată

Bărbat din Cernavodă prins de jandarmi cu substanțe interzise. A motivat că le găsise în bluza abia cumpărată

de Redacția Dotto

La data de 29 mai a.c, în jurul orei 01:00, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare pe strada Anghel Saligny din orașul Cernavodă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat un bărbat de 29 de ani care a părut agitat la vederea patrulei. Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-l legitimeze și ulterior să-l controleze corporal.

În urma controlului corporal jandarmii au descoperit asupra sa, în buzunarul bluzei, șapte pachețele de staniol care conțineau o substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Bărbatul le-a relatat jandarmilor faptul că a cumpărat bluza de trening cu o jumătate de oră în urmă și că nu știa de existența pachețelelor de staniol din buzunar.

Acesta a fost condus la sediul jandarmeriei, unde i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri). Substanțele găsite au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult