vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Bărbat din Constanța reținut pentru că și-a bătut concubina

Bărbat din Constanța reținut pentru că și-a bătut concubina

de Redacția Dotto

La data de 28 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 29 de ani. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Astfel, la data de 27 mai a.c., în jurul orei 17.30, acesta ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, o femeie de 30 de ani, pe aleea Hortensiei.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Ieri, 28 mai a.c., bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult