miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Bărbat mort, găsit în Portul Constanța

Bărbat mort, găsit în Portul Constanța

de Ileana Gheorghiu
Bărbat

Un bărbat de 68 de ani a fost găsit în această dimineață mort în Portul Constanța.

Trupul său plutea pe mare și a fost zarit de un marinar. Bărbatul a anuntat prin radio Căpitania care a chemat poliția și pompierii ca să-l scoată. Mai multe echipaje de urgență au ajuns pe cheu, iar bărbatul a fost scos pe mal.

Din păcate medicii nu au mai putut să îi salveze viața. Poliția a deschis o anchetă, iar investigatorii vor să afle daca e marinar în port sau nu și dacă a căzut accidental în apă sau a fost victima unui atac.

Conform primelor cercetări, oamenii legii au constatat că nu sunt prezente urme de violență la nivelul feței sau trupului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult