joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate Bărbat reținut după ce a furat un card și a retras mai mulți bani

Bărbat reținut după ce a furat un card și a retras mai mulți bani

de Redacția Dotto

La data de 2 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 31 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar, accesul ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Astfel, la data de 22 martie a.c., în jurul orei 22.40, bărbatul ar fi sustras cardul bancar al persoanei vătămate, un bărbat de 20 de ani.

Ulterior, ar fi retras, în mod repetat, mai multe sume de bani, din contul persoanei vătămate. Prejudiciul este de 650 de lei.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult