duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate Bărbat salvat de la înec în Portul Constanța

Bărbat salvat de la înec în Portul Constanța

de Redacția Dotto

Alertă în Portul Constanța după ce un docher a căzut în apă.

Din fericire, acesta a fost salvat de echipajele ARSVOM. Salvatorii au fost solicitați să intervină noaptea trecută în jurul orei 3:20 în Dana operatorului CHIMPEX. Bărbatul ar fi căzut de pe o barjă încărcată cu cereale, în timpul manevrelor. El a fost recuperat din apă de echipajul trimis în ajutor cu nava ARTEMIS și predat echipajului SMURD, care l-a transportat la spital.

Salvatorii spun că misiunea lor s-a desfășurat contracronometru, dată fiind temperatura foarte scăzută atât din apă, cât și din atmosferă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult