joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Bărbați arestați pentru trafic de droguri

Bărbați arestați pentru trafic de droguri

de Redacția Dotto

Arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Este vorba despre doi bărbați din județul Constanța. Polițiștii spun că unul dintre ei ar fi procurat, deținut și vândut de la începutul anului și până acum diverse cantități de cristale de metadonă către consumatorii din județul Constanța. În casa acestuia polițiștii au găsit zilele trecute aproximativ 80 de grame de droguri de mare risc. Cel de-al doilea bărbat arestat a fost prins în flagrant, în orașul Murfatlar, în timp ce ar fi comercializat peste 240 de grame de cristal. 18.000 de lei ar fi cerut acesta în schimbul drogurilor. Tribunal Constanța a decis arestarea preventivă a celor doi pentru 30 de zile.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult