Bărbatul care a provocat un accident și a condus cu numere false, a fost arestat

Un bărbat din Constanța a provocat un accident rutier și a părăsit locul faptei, după care și-a pus numere de înmatriculare false.

Constantin Ghiță, a fost arestat preventiv pe data de 7 noiembrie, în urma provocării unui accident rutier, de unde a fugit de la fața locului, după care și-a schimbat numerele de înmatriculare ale autovehiculului pe care îl conducea fără permis de conducere.

Tânărul a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe strada Industrială, fără permis de conducere. În intersecție cu bd. Aurel Vlaicu, acesta a lovit un pieton și a fugit de la fața locului. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La scurt timp, Constantin Ghiță a fost depistat în localitatea Ovidiu la volanul unei mașini care avea numere false de înmatriculare, ce aparțineau, de fapt, unui alt autovehicul.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa formulată în dosarul de urmărire penală nr. 9233/P/2022. În baza art. 223 alin. 2 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.11.2022 până la data de 06.12.2022, inclusiv, a inculpatului G.C.N (…), cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de: – părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia , prev. de art. 338 alin.1 C.pen. – conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 alin.1 C.pen., faptă din data de 13.10.2022; – punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat (autovehicul cu număr fals de înmatriculare), prev. de art. 334 alin.2 C.pen. – conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 alin.1 C.pen., faptă din data de 05.11.2022, toate cu aplic. art.38 alin.1 C.pen. În baza art. 230 C.pr.pen., dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, potrivit minutei judecătorești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Farul Constanța – Universitatea Craiova, pe arena lui Hagi

O nouă partidă pentru „Marinarii“ Farul Constanța. După o victorie obținută în deplasare c…