miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Bătăi și bullying în școlile din Constanța

Bătăi și bullying în școlile din Constanța

de Redacția Dotto

O bătaie cu pumni și picioare între doi elevi de la o școală generală din Constanța a ajuns în atenția autorităților.

Și polițiștii și inspectorii școlari județeni fac acum anchetă pentru a afla ce i-a împins pe cei doi copii să se încaiere. Băieții, ambii elevi ai clasei a șasea la Școala Nr 38, Dimutrie Cantemir, s-au lovit reciproc în timpul pauzei mari dintre orele de curs, în urma unui conflict spontan. Din păcate, conflictul de la Școala 38 nu este singular. Recent, la Cumpăna, un elev a fost agresat verbal de 11 colegi la Liceul Tehnologic din Cumpăna, iar un altul, elev al Colegiului Tomis din Constanța a fost lovit în timpul unei pauze de un bărbat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult