Bătaie cu lopeți în centrul Constanței

Bătaie cu lopeți în toiul nopții, la Constanța. Zeci de polițiști, jandarmi și mascați de la trupele speciale au intervenit azi-noapte în centrul orașului, după ce mai mulți indivizi s-ar fi luat la bătaie cu lopețile.

Scandalul a atras atenția mai multor persoane, care au sunat speriate la 112. În total 9 autospeciale de poliție și mai multe dube cu mascați au ajuns la locul indicat de cei care au sunat pentru ajutor, însă forțele de ordine nu au mai găsit pe nimeni. Au fost verificate toate străzile din zona și mai mulți martori au fost audiați.

Ulterior au fost identificate 3 persoane, una dintre ele cu urme vizibile de violență în zona mâinii. Pentru aceasta a fost solicitată o ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri medicale. IPJ a transmis astăzi că 5 bărbați bănuiți de implicarea în acest scandal au fost reținuți pentru 24 de ore.

Aceștia se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Astăzi vor fi duși în fața magistraților de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Sala Sporturilor din Constanța are un parchet unic în România, identic cu cel folosit în NBA

CSM Constanța a prezentat detalii legate de suprafața de joc recent achiziționată pentru S…