BATAIE TICHETE

A fost bătaie pe tichetele de vaccinare, astăzi la Pavilionul Expozițional.

Zeci de constănțeni și-au dat coate și s-au îmbrâncit pentru a fi siguri că ajung în față și prind bonurile valorice oferite de stat pentru schema completă de vaccinare.
Aceste scene au fost filmate la Pavilionul Expozițional unde se distribuie tichetele de masă pentru cei care s-au vaccinat împotriva COVID-19. Potrivit Primăriei Constanța, tichetele au fost împărțite persoanelor care au schema de vaccinare completă: 2 doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer, respectiv 1 doză Johnson&Johnson și care au efectuat vaccinul în perioada 03 – 31.10.2021.

Tichetele au o valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă și pot fi ridicate în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze. Pentru ridicarea lor, cetățenii trebuie să prezinte actul de identitate.

Potrivit Ministerului Sănătății, vor beneficia de vouchere toate persoanele care s-au imunizat după intrarea în vigoare a ordonanței de urgență care prevede acordarea voucherelor, respectiv începând cu data de 03 septembrie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vești proaste de la brutari. Pâinea, mai scumpă

Vești proaste de la brutari. Pâine s-a scumpit deja cu peste 10 la sută, iar prețul va con…